Flere kunder, mere vækst.
TeleGroup Sales & Consulting er et 360 graders service- og salgshus beliggende i hjertet af trekantsområdet. Vi har brugt de sidste 10 år på at specialisere os i krydsfeltet mellem opsøgende kundeservice, telemarketing og mødebooking. Vores erfaringer gennemsyrer vores outbound callcenter, inbound Flex-afdeling samt vore eksterne foredrag og workshops i salgspsykologi, behovseftersyn, løsningsbaseret kundedialog og konflikthåndtering.

Tager du kontakt til os, hjælper vi dig med at få flere og gladere kunder. Det kan være gennem opsøgende kundeservice, TM salg, mødebooking eller efteruddannelse af dine medarbejdere. Vi eksisterer, så du kan koncentrere dig om at levere dét, der får dig op om morgenen.

Vision
At dreje indsats og kundeoplevelse mod nærvær, professionalisme og relation. Vi vil være det førende telemarketingbureau i at levere kvalitetsamtaler og ikke bare ændre opfattelsen af telemarketing til det bedre, men til det gode.

Mission
At skabe vedvarende outsourcing-løsninger for vores samarbejdspartnere, med henblik på at skabe vækst i kundebasen, overskud i bundlinjen og høj kvalitet i alle telefonsamtaler.

Strategi
Vores strategi for vore kunder bygger på en langsigtet plan, hvor Customer Lifetime Value er helt afgørende. Bistår vi dit salgsarbejde, er det afgørende at annulleringraten aldrig bliver omkostningtung. Med henblik på at skabe vækst i din forretning, uddanner vi relationsstærke salgskonsulenter som er garant for værdibaseret salg som bygger på dine USP’er.

Middel
Vores DNA bygger på et forankret kundeløft, der operationaliseres gennem uddannelse, telefonetik, personlig kompetenceudvikling og en grundlæggende forståelse for selve kommunikationen med den enkelte kunde. Det kræver at vi skaber de bedste forudsætninger for vores medarbejdere. Vores interne målsætning er at skabe sunde og holdbare forudsætninger for alle vore ansatte. Vi uddanner, coacher går i dialog frem for at piske vore ansatte med KPI-tal. Vi tror ikke på en fastlåst og scriptstyret tilgang – vi mener, at det skaber statiske samtaler og uautentiske kundeoplevelser. Vi tror på selvstændighed, ægthed og autencitet. Vi tror på kemi og relation og har derfor fokus på at lytte for at forstå. Vi dyrker god adfærd, tonalitet og naturlighed.

Historien kort fortalt
TeleGroup blev stiftet i 2016 af ægteparret Nima og Neveser Burlakof, som kombineret har mere end 10 års erfaring med fundraising, salg, mødebooking og kundeservice. Vores indsats i callcenteret bygger på kompetenceudvikling, anerkendende ledelse og kvalificeret coaching i salg og kommunikation. I 2019 udvidede TeleGroup ejerkredsen og ændrede navn til TeleGroup Sales & Consulting ApS.