Hos TeleGroup ser vi alle kundesammenhænge “udefra- og ind”. Vores tid og indsats afhænger af, hvad der giver værdi for dig som kunde.

At lukke flest mulige salg på kortest mulig tid driver ikke værket alene.
Det er altafgørende at skabe et holdbart forhold til din kunde. Forholdet begynder allerede ved det første opkald: hvor meget vil kunden investere i lige netop dit produkt? Når vi varetager din opgave, tænker vi i Customer Lifetime Value. En god kundeoplevelse er nøglen til færre annulleringer og lavere akkvisitionsomkostninger, som i sidste ende øger dit afkast og succesen for din og vores opgave.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.
Hos TeleGroup bistår vi din opgave med professionelle medarbejdere. Vi bestemmer godt nok ikke deres påklædning, men vi sørger for at klæde dem på så de kan mere end “bare at sælge”. Vi sørger for, at alle vores medarbejdere får en bred forståelse for vigtigheden af god etik. Vi stiller os ikke tilfredse med kun at kunne kommunikere på vegne din virksomhed. Vores medarbejdere skal være ambassadører for din virksomhed og dit produkt.

Ethvert samarbejde starter med dialog.
Kom forbi vores kontor på strøget i Kolding allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular – vi kontakter vi dig, når det passer ind i dit program.